terugbelverzoek


Marmoleumvloeren, PVC-vloeren, etc.

Er bestaan vele soorten harde vloeren, zoals kunststofvloeren en vloeren uit natuurlijke materialen. Enkele voorbeelden: linoleum, marmoleum, artoleum, gietvloeren en PVC. Daarnaast zijn er vloeren met specifieke toepassingen zoals sportvloeren en anti-statische vloeren. Alle vloeren hebben hun eigen onderhoudsmethode. Het spreekt voor zich dat Friss Specialistische Reiniging weet wat voor uw vloer het beste is. Onze mensen beschikken over de juiste opleiding en ervaring.

Onderhoudswerkzaamheden

Marmoleum en linoleum vloeren (natuurproduct)
Marmoleum en linoleum zijn sterke natuurproducten waar u jarenlang plezier van kunt hebben bij goede reiniging en het juiste periodieke onderhoud. Om vast te stellen wat in uw situatie nodig is, maakt Friss Specialistische Reiniging vooraf een goede inventarisatie van de vloeren. We bekijken de intensiteit van het gebruik ervan. Ook overleggen we met u welk eindresultaat u verwacht. Denk aan glansgraad, beschermingsgraad, maar ook aan de bestendigheid tegen specifieke omstandigheden. Een medische omgeving heeft een andere afwerking nodig dan bijvoorbeeld een anti-statische ruimte. Daar passen wij onze onderhoudsmethoden dan ook op aan.

Artoleum en PVC (kunststofvloeren)
Artoleum en PVC-vloeren hebben een eigen type onderhoud nodig. Deze vloeren zijn over het algemeen redelijk krasvast en hoeven daarom niet geconserveerd te worden. Vaak is dagelijks onderhoud van deze vloeren al voldoende in combinatie met het opblokken of sprayen van het oppervlak of delen daarvan. Wanneer er in de loop der jaren toch wat krassen in de vloer komen, kunnen onze specialisten de vloer behandelen op een manier dat de krassen niet meer zichtbaar zijn.

Projectmatig of volgens onderhoudscontract

Vloeronderhoud kan incidenteel op projectbasis plaatsvinden of volgens een meerjarenplan. Bij een meerjarenplan weet u precies wat de kosten zijn voor de aankomende jaren en u bent ervan verzekerd van een goed en vakkundig onderhouden vloer met de juiste uitstraling. Met een meerjarenplan verlengt u de levensduur.

Meer informatie

Friss Dienstverlening heeft voor elke vloer de specialisme in huis. Graag adviseren wij u over de mogelijkheden. Ook als het gaat om onderhoudscontracten.

Luchtbehandeling

Luchtbehandeling

Specialistische reiniging

friisvoorthuis

Kwaliteit

Recente Berichten

Vacature glazenwasser

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en heb je affiniteit met[...]

Friss Dienstverlening gecertificeerd door Dr. Schutz

Dr. Schutz ontwikkelt in nauwe samenwerking met vloerfabrika[...]

Gevelbord OSB Keurmerk

Het officiële gevelbord van het OSB Keurmerk is binnen! Natu[...]

Keurmerk OSB voor Friss Dienstverlening

Friss Dienstverlening is geaccrediteerd voor het keurmerk va[...]

NEN 4400-1 voor Friss Dienstverlening

Friss Dienstverlening heeft de norm NEN 4400-1 behaald. Deze[...]

Contact

Friss Dienstverlening

Industrieweg 8
5145 PV Waalwijk

Postbus 711
5140 AS Waalwijk

t: 0416 56 10 50
f: 0416 56 10 51
e: info@frissdienstverlening.nl 
e: info@frissluchtbehandeling.nl