terugbelverzoek


Het schuren en behandelen van houten vloeren en parketvloeren

Uw houten vloer en parket kan weer stralen. Medewerkers van Friss Dienstverlening zorgen er namelijk voor dat uw hout- of parketvloer vakkundig wordt behandeld. Na het schuren en afwerken adviseren wij u graag over het onderhoud van de vloer.

Renovatie

Houten vloeren en parketvloeren hebben periodiek onderhoud nodig. Dat is belangrijk voor het behoud ervan. Maar als uw vloer oud en beschadigd is, kan deze meestal weer als nieuw worden gemaakt. Een houtvloer of parketvloer op de juiste wijze behandelen is vakwerk. Net als het krasvrij schuren en opnieuw lakken, oliën of waxen. De medewerkers van Friss Dienstverlening hebben de juiste opleiding, ervaring en machines om de vloer stofvrij te behandelen.

We beginnen natuurlijk altijd met een grondige inspectie van de vloer en een heldere offerte. Daarna start het echte werk met het schuren van uw parketvloer of houten vloer. Er zijn aansluitend meerdere mogelijkheden om uw vloer te verfraaien en te beschermen: polijsten, borstelen, (kleur)lakken, oliën of waxen bijvoorbeeld. Elke afwerking heeft zijn voor- en nadelen. Belangrijk is om samen met u te bepalen wat in uw situatie de beste afwerking is ten aanzien van slijtage, uitstraling en onderhoud.

Onderhoud

Wanneer uw houten of parketvloer is geschuurd en behandeld is het belangrijk om deze op juiste wijze te onderhouden. Dan heeft u er het langst plezier van. Aan de hand van de gekozen afwerklaag kunnen wij u adviseren welke onderhoudsproducten en welk schoonmaakprogramma het beste aansluiten bij uw vloer. Afhankelijk van uw wensen is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een meerjarenplan of onderhoudscontract af te sluiten. Dan bent u totaal ontzorgd en heeft u altijd een fraaie vloer.

Onze medewerkers adviseren u graag geheel vrijblijvend over de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op.

Luchtbehandeling

Luchtbehandeling

Specialistische reiniging

friisvoorthuis

Kwaliteit

Recente Berichten

Vacature glazenwasser

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en heb je affiniteit met[...]

Friss Dienstverlening gecertificeerd door Dr. Schutz

Dr. Schutz ontwikkelt in nauwe samenwerking met vloerfabrika[...]

Gevelbord OSB Keurmerk

Het officiële gevelbord van het OSB Keurmerk is binnen! Natu[...]

Keurmerk OSB voor Friss Dienstverlening

Friss Dienstverlening is geaccrediteerd voor het keurmerk va[...]

NEN 4400-1 voor Friss Dienstverlening

Friss Dienstverlening heeft de norm NEN 4400-1 behaald. Deze[...]

Contact

Friss Dienstverlening

Industrieweg 8
5145 PV Waalwijk

Postbus 711
5140 AS Waalwijk

t: 0416 56 10 50
f: 0416 56 10 51
e: info@frissdienstverlening.nl 
e: info@frissluchtbehandeling.nl