terugbelverzoek


Reiniging van siergrindvloeren (korreltapijt)

Siergrind wordt ook wel korreltapijt, strizo, grindtapijt of grindvloer genoemd. Ze bestaan grofweg in twee soorten: vloeren met een open structuur en vloeren met een dichte structuur. Met de juiste onderhoudsmethode wordt elke siergrindvloer weer als nieuw. Reiniging hoeft, afhankelijk van de mate van gebruik, doorgaans slechts eenmaal per jaar plaats te vinden. Friss Specialistische Reiniging is uw professionele reinigingspartner en beschikt over de juiste machines en middelen voor deze klus. In principe komt na reiniging de originele kleur weer tevoorschijn, uiteraard mits de vloer niet is verkleurd onder invloed van de zon of eerdere onoordeelkundige reiniging met (zware) chemicaliën.

Reinigingsmethoden

Bij een siergrindvloer met open structuur wordt water onder hoge druk geïnjecteerd en direct opgezogen. Door een kap om de spuitmond voorkomen wij opspattend water.

Een siergrindvloer met dichte structuur wordt op een andere manier gereinigd. Daarvoor gebruiken wij een cilindrische borstel in combinatie met water en een reinigingsmiddel. Na reiniging wordt de vloer nagespoeld met schoon water om de laatste restanden schoonmaakmiddel te verwijderen. Dat is belangrijk omdat een vloer sneller zal hervervuilen als deze niet goed wordt nagespoeld.

Informeer gerust naar de mogelijkheden

Als u van plan bent om uw siergrindvloer professioneel te laten onderhouden, kunt u ons vrijblijvend vragen om advies. Neem daarvoor contact op met Friss Specialistische Reiniging. Wij komen graag bij u over de vloer!

Luchtbehandeling

Luchtbehandeling

Specialistische reiniging

friisvoorthuis

Kwaliteit

Recente Berichten

Vacature glazenwasser

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en heb je affiniteit met[...]

Friss Dienstverlening gecertificeerd door Dr. Schutz

Dr. Schutz ontwikkelt in nauwe samenwerking met vloerfabrika[...]

Gevelbord OSB Keurmerk

Het officiële gevelbord van het OSB Keurmerk is binnen! Natu[...]

Keurmerk OSB voor Friss Dienstverlening

Friss Dienstverlening is geaccrediteerd voor het keurmerk va[...]

NEN 4400-1 voor Friss Dienstverlening

Friss Dienstverlening heeft de norm NEN 4400-1 behaald. Deze[...]

Contact

Friss Dienstverlening

Industrieweg 8
5145 PV Waalwijk

Postbus 711
5140 AS Waalwijk

t: 0416 56 10 50
f: 0416 56 10 51
e: info@frissdienstverlening.nl 
e: info@frissluchtbehandeling.nl