terugbelverzoek


Ulrasone reiniging van binnenzonweringen, lichtarmaturen en ventilatieroosters

Van schone binnenzonweringen, verlichtingsarmaturen, luchtroosters en ventilatieroosters knapt het bedrijfsinterieur echt op! Friss Specialistische Reiniging biedt daarom een bijzonder milieusparende reinigingsmethode aan: ultrasone reiniging. Deze kan zelfs bij u op locatie worden uitgevoerd.

Reiniging van binnenzonwering, zoals kunststof en aluminium lamellen en jaloezieën

Friss reinigt binnenzonwering uit kunststof en aluminium vakkundig, duurzaam en milieuvriendelijk. Met onze ultrasone reiniging bent u verzekerd van een ongeëvenaard resultaat. Uw raambekleding heeft na de reiniging weer de juiste frisse uitstraling. Onze medewerkers demonteren en monteren uw jaloezieën of lamellen. Deze reinigen wij op locatie of in onze speciaal ingerichte werkruimte, voorzien van een nat- en droogruimte.

Ons advies aan bedrijven  is om binnenzonwering minimaal elke 2  jaar te laten reinigen. Dit draagt bij aan een schoon en inspirerend binnenklimaat waarin het prettig werken is. En dat voor een fractie van de prijs van nieuwe raambekleding. Probeer het, maak een afspraak met Friss Specialistische Reiniging en laat de zon stralen.

Reiniging van lichtarmaturen en luchtroosters

Hoe belangrijk licht is in iedere ruimte, merken u en uw medewerkers pas na schoonmaak en onderhoud. Als uw kantoor dagelijks in gebruik is, daalt de lichtopbrengst door verouderde lichtbronnen en  vervuilde armaturen. Friss Specialistische Reiniging brengt de oplossing. We geven de armaturen en reflectoren een ultrasone reinigingsbeurt ter plekke of bij ons op het bedrijf. Indien gewenst vervangen wij tijdens deze onderhoudsbeurt meteen de TL-lampen en starter. Dat is wel zo efficiënt voor u!

Met Friss Specialistische Reiniging heeft u dus één adres voor onderhoud en reiniging. U profiteert van een stijgende lichtopbrengst en  een optimaal resultaat in uw bedrijf. Zowel op kantoor als in de werkplaats of het magazijn. Vraag ons gerust om meer informatie over deze dienst.

Luchtbehandeling

Luchtbehandeling

friisvoorthuis

Kwaliteit

Recente Berichten

Vacature glazenwasser

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en heb je affiniteit met[...]

Friss Dienstverlening gecertificeerd door Dr. Schutz

Dr. Schutz ontwikkelt in nauwe samenwerking met vloerfabrika[...]

Gevelbord OSB Keurmerk

Het officiële gevelbord van het OSB Keurmerk is binnen! Natu[...]

Keurmerk OSB voor Friss Dienstverlening

Friss Dienstverlening is geaccrediteerd voor het keurmerk va[...]

NEN 4400-1 voor Friss Dienstverlening

Friss Dienstverlening heeft de norm NEN 4400-1 behaald. Deze[...]

Contact

Friss Dienstverlening

Industrieweg 8
5145 PV Waalwijk

Postbus 711
5140 AS Waalwijk

t: 0416 56 10 50
f: 0416 56 10 51
e: info@frissdienstverlening.nl 
e: info@frissluchtbehandeling.nl